+ Edistääkseen työntekijöidensä terveyttä ja työhyvinvointia Peikko Group Oy:stä tulee savuton työpaikka. Kaikki Peikon tytäryhtiöt ja toimintapaikat yli 30 maassa ympäri maailmaa ovat savuttomia toukokuun 31. päivästä 2018 lähtien, jolloin vietetään maailman terveysjärjestön WHO:n kansainvälistä tupakatonta päivää.

+ Helsingin asemakaavoituksessa on otettu käyttöön viherkerroin, jonka avulla pyritään varmistamaan riittävän viherpinta-alan säilyminen tonteilla ja samalla ehkäisemään hulevesitulvia. Viherkertoimen laskemisessa käytettävä työkalu on päivitetty.

Tapiolan uimahallin meneillään oleva, kesällä 2016 alkanut korjaus venyy ainakin kevääseen 2019. Korjausten taustalla on vuonna 2005 toteutettu, ja jälkikäteen epäonnistuneeksi havaittu hallin peruskorjaus. Korjauslistalla ovat muun muassa ilmanvaihtojärjestelmä, kiinteistön ja altaiden lämmitysjärjestelmä sekä vedenkäsittelyjärjestelmien kunnostusta ja uudistamista. Arkkitehti Aarne Ervin suunnittelema uimahalli on valmistunut vuonna 1965.