Keski-Uudenmaan yhdistys täytti pyöreitä viime vuonna. Nyt kesäkuussa synttäreitä päästiin vihdoin viettämään kahvittelun ja teatteriesityksen merkeissä.

Keski-Uudenmaan Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK ry vietti kesäisen syntymäpäiväjuhlan Tuusulan Krapihovissa kakkukahvien ja kesäteatteriesityksen merkeissä 13.6.2021. Epidemiatilanne piti järjestäjät jännityksessä, mutta paikalle Krapihotellin Vintille saatiin viranomaisrajoitusten sallima juhlakokoonpano.

”Juhla oli suunniteltu jo viime kesäksi, mutta tilaisuus jouduttiin silloin perumaan”, yhdistyksen puheenjohtaja Sanna Syrjänen kertoi.

”Yhdistys täytti siis pyöreitä jo 2020, mutta koronan vuoksi päästiin kahvittelemaan vasta nyt ja alkuperäistä pienimuotoisemmin.”

RKL:n liittohallituksen puheenjohtaja Ari Autio ojensi adressin vauhdikkailla saatesanoilla.

Liittohallituksen puheenjohtaja Ari Autio kävi lausumassa liiton onnittelutervehdyksen ja ojentamassa adressin yhdessä toimitusjohtaja Maria-Elena Ehrnroothin kanssa yhdistyksen puheenjohtajalle Sanna Syrjäselle ja kunniapuheenjohtajalle Marit Sivénille.

”Keski-Uudenmaan yhdistyksen elinvoiman ylläpitäjänä on ollut ahkera ja monipuolinen koulutustoiminta”, Sivén totesi.

”Meidän kursseillemme on osallistunut paljon muidenkin yhdistysten jäseniä, ja olemme myös tehneet tiivistä yhteistyötä yritysten kanssa.”

Perinteisen kuukausikokouksen asemesta Keski-Uudenmaan yhdistys järjestää nykyisin teatteri- tai urheilutilaisuuksia jäsenille.

”Juhlapäivään oli siksi yhdistetty kesäteatteriesitys ”Koukussa”, kun vihdoin oli mahdollisuus nauttia kulttuurista”, Sivén kuvasi.

Paikalla oli 17 jäsentä puolisoineen ja 20 osallistui ulkoilmateatteriesitykseen. Suuremmin ja juhlavammin yhdistys vietti 50-vuotispäiviään vuonna 2000 isännöidessään liittokokousta Järvenpää-talossa.

Teksti ja kuvat Maria-Elena Ehrnrooth