Padelkeskuksena mainostettu Turun Urheilu­keskus saavutti loppusyksyllä harja­korkeuden. Marraskuussa alkoivat talotekniikka-asennukset. Ensi keväänä valmistuva rakennus on nyt julkisivultaan harmaa, mutta saa sinistä kylkiinsä. Lisäksi keskuksen Vähäheikkiläntien puoleiseen julkisivuun asennetaan urakan loppusuoralla ”merellisen sävyinen” lasipinnoite.

Liikuntakeskus on kolmikerroksinen ja bruttoalaltaan 6 500 neliömetriä. Siinä on 13 padelkenttää, 1 000 neliön kuntosali, 3 golfsimulaattoria ja 4 saunaa. Keskukseen tulee ravintola- ja myymäläpalveluiden ohella koulutus- ja neuvottelutiloja. Pääkenttien katsomo on mitoitettu 300 hengelle.

Hankkeen KVR-urakoitsija on Rakennusliike­ Lapti Oy, joka on vastannut myös kohteen suunnittelusta. Keskusta operoi yksityinen Padel Group, joka käyttää nimeä Boost.

Rakennuksen energialuokka on A. Rakennuksen lämpöhäviöitä vähennetään energiaoptimoinnilla. Keskuksen lämmityksessä ja viilennyksessä hyödynnetään maalämpöä, pelikentillä samassa tehtävässä ovat vesikiertoiset kattosäteilijät. Lapti ja Padel Group kertovat keskuksen olevan käytön aikana päästöiltään hiilineutraali.