Vuoden loppuun kestävässä koko rakennusalaa koskevassa Parannamme työturvallisuutta 2017 -kilpailussa etsitään uusia, käytäntöön soveltuvia, työturvallisuutta parantavia ideoita tai jo toteutuneita hankkeita.

Moni turvallisuutta parantava idea odottaa vielä esiintuloa, uskoo kilpailun järjestävä Talonrakennusteollisuus, joka on Rakennusteollisuus RT:n yksi toimiala.

Kilpailuehdotus voi olla esimerkiksi jokin turvallisuutta parantava menettely, käytäntö tai työväline. Se voi olla jokin opetusohjelma tai työturvallisuutta parantava kehittämishanke tai jotain muuta rakennusalan työturvallisuutta edistävää.

Kilpailu on kaikille avoin, hyviä kilpailuehdotuksia toivotaan niin rakennuttajilta, suunnittelijoilta kuin rakentajiltakin eri puolelta Suomea. Osallistua voi myös porukalla.

Kilpailussa palkitaan 1–3 parasta käytäntöön sovellettavissa olevaa ideaa. Voitokkaat ehdotukset palkitaan jokainen 1 500 euron arvoisella palkinnolla.

Osallistua voi 31.12.2017 asti ja ehdotukset voi toimittaa sähköpostilla idea@rakennusteollisuus.fi tai postitse osoitteeseen Talonrakennusteollisuus ry / Idea, PL 381, 00131 Helsinki. Voittajat julkistetaan keväällä 2018 Uudenmaan työturvallisuuskilpailun seminaaritilaisuudessa.