Toivotamme tervetulleiksi liittohallituksen jäsenet seuralaisineen, ammuntaa harrastavat, golfin pelaajat, maastojuoksusta ja yleisurheilusta pitävät sekä kolmiottelusta (katukoris, jalkapallo, sähly) kiinnostuneet ja kaikki opiskelijajäsenet – Tampereen yhdistyksen edustajat ja etenkin kaikki RKL-aktiivit kesäpäiville Manseen 9.–11.6.Alustavaa tietoa lajeista, kisapaikoista, alkamisajoista ja ilmoittautumisista.

Tervetuloa! Tampereen Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK ry

Oheistapahtumat

Perjantaina 9.6.

klo 13.00 Valiokunnat

klo 15.00 Liittohallituksen kokous, Valiokuntien kokoukset (tarkempi aika ja paikka ilmoitetaan erillisellä kutsulla osallistujille)

Haulikkoammunta 10.6.

Ammunnat kello 11.00–15.00

Tappikankaan ampumarata, Tappikankaantie 50, Ylöjärvi. Sijainti kartalla ja ajo-ohjeet.

Metsästysammunta ja metsästystrap

Ilmoittautuminen 6.6. mennessä: aarni.saviaho@try.fi

 • Karhen ja Mutalan välimaastossa, Liivalamminkulman vieressä sijaitseva Tappikankaan ampumarata saa levätä talven omassa rauhassaan. Kevään koittaessa ampumaradalla alkaa käydä vilske, kun paikkoja aletaan laittaa ampumakuntoon. Kesäkuun toisena lauantaina Tappikankaalta kuuluukin taas iloinen räiske, kun ammuntaa harrastavat mestarit pääsevät mielipuuhaansa.

Golf 10.6.

Yhteislähtö kello 9.00

 • Kilpailusarjat ja säännöt kuten aiemminkin.
 • Osittain uusi Rock-kenttä on Nokia River Golfin kahdesta kentästä pitempi. Kenttä alkaa vanhan River-kentän kolmella ensimmäisellä reiällä, jonka jälkeen siirrytään 11 reiän ajaksi uusiin maisemiin ja haasteisiin.
 • Maisemaltaan ensimmäisen ysin kohokohtiin lukeutuvat reiän 6 lyöntipaikka-alueelta avautuva laaja hämäläismaisema. Etuysi päättyy noin 400 metrin etäisyydelle klubitalosta sen länsipuolelle. Paikalla on taukokioski.
 • Takaysin mieleenpainuvimmat hetket alkavat reiällä 11. Alaspäin lyötävä par kolmonen, jonka viheriön piiristä yli puolet on veden reunustamaa. Lisää herkkua löytyy reiältä 13. Kalliorinteen alapuolelle rakennettu pitkä par nelonen on suuri ja näyttävä golfreikä kaikilla mittareilla.
 • Rock-kentän uusia reikiä yhdistää niiden moderni muotoilu sekä pelistrategiset ominaisuudet. Hyvän tuloksen tekeminen edellyttää pallon tarkkaa sijoittelua. Monimuotoiset viheriöt tekevät lähipelistä mielenkiintoista ja vaihtelevaa.
 • Rock -kentän uudet reiät on suunnitellut Lassi Pekka Tilander.

Lisätiedot aarni.saviaho@try.fi

Kolmiottelu 10.6.

Hatanpään koulu, Haapakuja 2, 33900 Tampere

Otteluajat 10.00–17.00

 • Katukoris, jalkapallo ja sähly pelataan niin sanotulla pienellä kentällä kolmihenkisin joukkuein. Kolmiottelussa on sekä yhdistysten oppilasjäsenpainotteisia joukkueita että RKL:n joukkueita. Mukaan voi ilmoittautua (24.5. mennessä) osoitteella: mari.fabritius@rkl.fi
 • Joukkueessa voi olla minimissään neljä (4) ja maksimissaan kahdeksan (8) pelaajaa, otteluaika on 2X3 min. Joukkue pelaa toista ryhmää vastaan kolme lajia.
 • Lauantain iltaohjelman aikataulu: http://www.juvenes.fi/fi-fi/juhlatjatilaisuudet/juhla-kokous-jasaunatilat/saunat/villah%C3%A4rm%C3%A4l%C3%A4nranta.aspx ; Villa Härmälänranta, Viimankatu 2. Ilmoittautumiset Aarnille: aarni.saviaho@try.fi

Ilmoittautumiset mari.fabritius@rkl.fi

Yhteistapahtuma 10.6. KLO. 17.00–21.00

Yleisurheilu

RKL-yleisurheilukilpailut järjestetään sunnuntaina 11.6.2017 klo 11.00 alkaen Pyynikin urheilukentällä, osoitteeseessa F.E Sillanpäänkatu. Osanotto-oikeus on kaikilla RKL:n jäsenrekisterissä olevilla.

 • Sarjat: N30+, M30+
 • Lajit: Maastojuoksu 3 km 100 m, 1 000 m, pituus, kuula ja Ruotsalaisviesti, jossa neljä osuutta 100 m, 200 m, 300 m ja 400 m.
 • Osanottomaksut 10 €/laji sekä viesti 20 € maksetaan Tampereen Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK ry:n tilille: FI52 8000 1400 5531 46, viitteeksi RKL-yleisurheilu.

Ilmoittautumiset 6.6.2017 mennessä aarni.saviaho@try.fi