Riina Jormakka aloitti RKL:n uutena jäsenkoordinaattorina.

Jyväskylästä kotoisin oleva Riina Jormakka aloitti RKL:n toimistolla jäsenkoordinaattorina tammikuun alussa. Hän vastaa liiton opiskelija- ja nuorisotoiminnasta.

Mitä muuta olet ennättänyt elämässä tehdä?

”Olen opiskellut urheilumarkkinointia ja -johtamista Jyväskylässä. Aikaisemmat työpaikkani ovat olleet liitoksissa urheilun kanssa. Olen viettänyt myös koko nuoruuteni yleisurheilukentällä treenatessa ja kisaillessa, joten järjestötoiminta etenkin urheilun puolelta on tuttua.”
Jormakan mukaan opiskelijoiden aktivoiminen mukaan järjestön toimintaan on liitolle kannattavaa. Opiskeluaikoina elämä on suhteellisen rentoa, ja opiskelijatoiminta tarjoaa verkostoja tulevaisuuden työelämään sekä alan ammattilaisten että tulevaisuuden ammattilaisten kanssa. Opiskelijatoiminta on myös antoisaa ja tarjoaa paljon hauskaa tekemistä opintojen ohelle. Opiskelijana kannattaa hyödyntää kaikki mahdolliset edut, kun ne saa vielä ilmaiseksi tai alennettuun hintaan.

Mitä mieltä olet toiminnasta opiskelijoiden kanssa?

”RKL:ssä on paljon potentiaalia. Opiskelijoille suunnattuihin tapahtumiin pitää myös investoida, tapahtumista pitää tehdä houkuttelevia ja sisällöllisesti vetäviä. Jokaisella meistä on omat kiinnostuksen kohteemme, mutta uskon, että opiskelijat innostuvat onnistuneista tapahtumista. Nuoret arvostavat verkostoja potentiaalisiin ja mielenkiintoisiin yrityksiin sekä arvoa, hyötyä ja kokemusta. Tapahtumien markkinointiin ja brändin uudistamiseen sekä tunnettuuden lisäämiseen on panostettava, jotta tavoitamme opiskelijat tehokkaasti.”

RKL:ssä toimii opiskelijatoimikunta sekä kouluvastaavia eri puolilla Suomea. Toimintaa kehitetään yhdessä paikallisten yhdistysten kanssa pitkäjänteisesti, jotta yhteistyö tapahtumien järjestämisessä ja RKL-brändin näkyvyyden lisäämisessä onnistuvat kouluilla parhaiten.

Kuva Jari Kostiainen