RKL:n kesäpäivät vietetään tänä vuonna upeissa maisemissa. Meriluonnon ja jokilaaksojen aurinkoinen Kalajoki tarjoaa viihtyisän paikan mitellä kolmiottelumestaruudesta. Kolmiottelun upeassa pokaalissa on tällä hetkellä kaksi kiinnitystä, varsin länsirannikkopainotteinen, kolmannesta mestaruudesta on luvassa kiihkeä kamppailu. Aiempina vuosina Pori ja Turku ovat saaneet kirjailtua nimensä palkintopokaalin kylkeen.

Tampere on ollut aina aiempina vuosina hyvin kultakamppailuissa mukana, mutta meno on aina hyytynyt vahvasti kohti viimeisiä otteluja. Miten käy tällä kertaa, jaksavatko Tampereen pojat ja tytöt loppuun saakka, sinnittelevätkö länsirannikon pelimannit kultakannassa, vai onko edellisillä mestareilla sitä kuuluisaa mestaruuskrapulaa – aika näyttää?

Kerää nyt joukkueesi omasta koulustasi. Ilmoita joukkueesi jari.kostiainen@rkl.fi – hyvissä ajoin!

Säännöt ovat varsin yksinkertaiset: tarvitset neljä–kahdeksan pelaajaa joukkueeseesi. Pelit pelataan 3 vs. 3, otteluaikaa 3×3 min/peli. Voitosta saa kolme pistettä, tasurista yhden ja tappiosta pyöreän nollan. Kaikki joukkueet pelaavat vastakkain, eniten pisteitä kerännyt joukkue voittaa. Pelejä pelataan koko lauantai.

Kalajoella siis räjähtää 22.8. – mihin osoitteeseen kiertopalkinto löytää tänä vuonna?

Kesäpäivien yhteydessä pelataan lisäksi golfia, yleisurheillaan ja sporttaillaan monipuolisesti.