Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL ry ja Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA ry tarjoaa keväällä taas useita jäsenille edullisia koulutuksia.

RIA ja RKL tarjoaa rakennusalan ammattilaisille uuden ammattitaitoa täydentävän ja tietoa ja määräyksiä päivittävän moduulikoulutuksen rakennusten linjasaneerauksesta. Uusi koulutus alkaa keväällä 2017. Tämän vuoden aikana tuotetaan kaksi koulutusmoduulia ja seuraavat kolme moduulia tulee vuoden 2018 aikana. Koulutuksen ensimmäinen moduuli on YSE-sopimukset. Koulutus maksaa RKL:n ja RIA:n jäsenille 95 € ja muille 300 €. Hintaan sisältyy lounas sekä aamu- ja iltapäiväkahvit. Ensimmäinen tilaisuus on Helsingissä tiistaina 7.3.2017.

Muut moduulit ovat: Kosteiden tilojen rakentaminen ja kosteusvaurioiden kunnostus, Aikataulu ja hankkeentalous, Työnjohto, turvallisuus ja laadunvarmistus ja Asiakaskeskeisyys.

Muita kevätkauden koulutuksia ovat RIA-RKL Road Show Puukerrostalojen työmaatoteutus, joka on kaikille osanottajille ilmainen. Viimevuoden koulutusmenestyjä asbestilainsäädännön muutoksista saa keväällä päivityksen. Koulutus tulee nimellä Asbestilainsäädännön muutosten vaikutus rakennustyömaalle, ja maksaa jäsenille
50 €. Seinäjoen Pytinki messuilla maaliskuun lopulla on Muuttuva rakentamismääräyskokoelma-seminaari luennoitsijoina ympäristöministeriön virkamiehet, ja tilaisuus on kaikille jäsenille ilmainen. Syksyllä päivitämme tietoamme muuttuvalla ympäristöministeriön energiatehokkuus 2018 asetuksella sekä YMa rakennuksen sisäilmasta ja ilmanvaihdosta. Kouluttajana Mika Vuolle.

Kevätkauden koulutukset julkaistaan helmikuun aikana ja syyskauden aikataulu elokuussa. Koulutuskalenteri elää silti jatkuvasti ja uusia koulutuksia lisätään kalenteriin myös kauden aikana.

Lisää tietoa ja kaikkien koulutuksien ajankohdat ja paikkakunnat julkaistaan RKL:n verkkosivuilla.