RKL:n kesäpäivät vietetään tänä vuonna upeissa maisemissa pääkaupunki Helsingissä.

Taistelu kolmiottelumestaruudesta tiivistyy tänä vuonna kova taisto. Valmentautumisaika jää lyhyeksi, koska lopputurnaus käydään jo kesäkuussa. Rakennustaidon saamien tietojen mukaan valmistautuminen on eri kouluissa sujunut hyvin.

Kolmiottelun upeassa pokaalissa on tällä hetkellä kolme kiinnitystä: neljännestä mestaruudesta on luvassa jälleen kerran kiihkeä kamppailu. Aiempina vuosina Pori, Turku ja Tampere ovat saaneet kirjailtua nimensä palkintopokaalin kylkeen. Yksikään ryhmä ei siis vielä ole voittanut pokaalia kahtena vuotena peräkkäin.

Tampere on aina ollut tasainen suorittaja. Tampere on ollut aina aiempina vuosina hyvin kultakamppailuissa mukana, mutta meno on aina hyytynyt vahvasti kohti viimeisiä otteluja. Mutta Kalajoella joukkueen valmistautuminen oli osunut nappiin: Mestaruus tuli ylivoimaisella esityksellä Tampereelle.

Toki turkulaiset olivat hävittäneet kiertopalkinnon (onneksi se löytyi myöhemmin talvella) – mutta se ei haitannut voittojuhlia.

Miten käy tällä kertaa, jaksavatko Tampereen pojat ja tytöt loppuun saakka, sinnittelevätkö länsirannikon pelimannit mestaruustaistossa, vai onko edellisillä mestareilla sitä kuuluisaa mestaruuskrapulaa? Aika näyttää.

Kerää nyt joukkueesi omasta koulustasi. Ilmoita joukkueesi jari.kostiainen@rkl.fi – hyvissä ajoin!

Säännöt ovat varsin yksinkertaiset: tarvitset neljästä kahdeksaan pelaajaa joukkueeseesi. Pelit pelataan 3 vs. 3, otteluaikaa 3×3 min / peli. Voitosta saa kolme pistettä, tasurista yhden ja tappiosta pyöreän nollan. Kaikki joukkueet pelaavat vastakkain, eniten pisteitä kerännyt joukkue voittaa. Pelejä pelataan koko lauantai. Ja lajithan olivat katusähly, katukoris ja katufudis – jos sää on huikea voi fudis vaihtua rantalentopalloon.

Stadissa siis räjähtää 11.6. – mihin osoitteeseen kiertopalkinto löytää tänä vuonna?

Kesäpäivien yhteydessä pelataan lisäksi golfia, yleisurheillaan ja sporttaillaan monipuolisesti.