Kuusankosken keilahallissa! Edustamis- ja osallistumisoikeus Rakennusmestarit ja –insinöörit AMK RKL -jäsenillä.

Jäsen edustaa sitä yhdistystä, jonka kautta hänen RKL:n vuosimaksunsa maksetaan. Kaikkien osallistujien edellisen vuoden RKL:n vuosimaksu on oltava suoritettuna.

Ilmoittautuminen

Kilpailuvuorojen varaus Kuusankosken keilahalli puh. (05) 374 8390 tai sähköpostilla kuusankosken.keilailuliitto@ksnkkl.inet.fi

Varauksessa on ilmoitettava kilpailijan nimi, luokka ja seura.

Joukkueiden ennakkoilmoittautuminen on pakollinen ja joukkueiden on kilpailtava samanaikaisesti. Joukkueet ilmoitetaan Juha Patjakselle viimeistään 21.2.2016 sähköpostilla: juha.patjas@gmail.com

Kilpailuvuorot

ma 16.30 ja 19.00, to 15.00, pe 15.00 ja 17.30, la 11.00 ja 13.30 sekä su 11.00 ja 13.30.

Lajit ja sarjat 

Kilpailija voi kilpailla vain yhdestä henkilökohtaisesta mestaruudesta valintansa mukaan luokka-, ikä- ja sukupuolivaatimukset huomioiden. Valinta ilmoitetaan kilpailupöytäkirjassa.

Henkilökohtaiset mestaruudet

A-mestaruus: luokat M ja A ilman tasoituksia.

B-mestaruus: luokka B ilman tasoituksia.

C-mestaruus: luokat C ja D ilman tasoituksia.

Veteraanimestaruus ikähyvityksin.

Naisten mestaruus keskiarvotasoituksin.

Joukkuemestaruudet

  • Vuorivillatuoppi: Yhdistysten 4-henkisille joukkueille, 6 sarjaa keskiarvotasoituksin, joukkueiden lukumäärä rajoittamaton. Joukkueet on nimettävä ennakolta ja kilpailtava samanaikaisesti.

  • Pohjolan hopeamalja: Yhdistysten 2-henkisille veteraanijoukkueille, 6 sarjaa ikähyvityksin, joukkueiden lukumäärä rajoittamaton ja joukkueet ilmoitettava etukäteen ja joukkueen on kilpailtava samanaikaisesti.