Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL:n liittohallitus valitsi kokouksessaan Turussa 18.11.2018 nykyisen puheenjohtaja rakennusmestari Ari Aution jatkamaan luottamustehtävässään.

Helsinkiläinen rakennusmestari ja yrittäjä Ari Autio valittiin ensimmäisen kerran puheenjohtajaksi kaudelle 2014-2015. RKL:n liittohallituksen puheenjohtaja valittiin nyt kolmivuotiskaudeksi 2019-2021.

”Kiitän luottamuksesta. Liitossa täytyy jatkossa keskittyä yhä tehokkaammin jäsenhankintaa tukeviin toimintoihin ja seurata talouden kehitystä edelleen tarkasti”, Ari Autio lausui kiitospuheessaan. Lisäksi vastavalittu puheenjohtaja painotti yhdistysten välistä tehokkaampaa yhteistyötä.

Rakennusmestarit ja –insinöörit AMK RKL ry on ammatillisten, 73, jäsenyhdistystensä valtakunnallinen palvelujärjestö. RKL on myös rakennusalalla arvostettu ja yhteiskunnassa vaikuttava lähes 10 000 rakennustuotannon asiantuntijan liitto.

Puheenjohtajana jatkava Ari Autio kiitti Turun yhdistystä hyvistä liittokokouksen järjestelyistä. Hän myös kiitti jäsenistöltä saamastaan kannatuksesta puheenjohtajavaalissa.

”Olen saanut onnitteluja valintani johdosta niin jäsenistöltä kuin yhteistyökumppaneiltamme”, Autio kiittää. Tästä on hyvä jatkaa seuraavat kolme vuotta eteenpäin.