Päätoimija-konserniin kuuluva Rakennusliike Koivukoski on nimittänyt Ahti Junttilan yhtiön toimitusjohtajaksi. Junttila aloittaa tehtävässä kesäkuun aikana. Nykyinen toimitusjohtaja Tomi Koivukoski siirtyy omasta pyynnöstään konsernin kaupalliseen hankekehitykseen. Tomi Koivukoski on myös Päätoimija Oyj:n hallituksen jäsen.

Rakennusliike Koivukoski on kehittänyt tehokkaan konseptin yritystilojen rakentamiseen. Koivukosken liikevaihto on kasvanut voimakkaasti viime vuosina ja kuluvalta vuodelta yhtiö tavoittelee yli 30 miljoonan euron liikevaihtoa. Rakennusliike Koivukoski toimii valtakunnallisesti ja on toteuttanut satoja yritysten toimitiloja muun muassa pääkaupunkiseudulla.

Rakennusinsinööri Ahti Junttilan (s.1961) kokemus on kertynyt rakennusyrittäjyydestä, Engeliltä, Tekmannilta ja Skanskalta. Viimeiset kahdeksan vuotta Ahti Junttila on toiminut arvostetussa alan kattojärjestössä, Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL -liiton toimitusjohtajana. Hän hoitaa luottamustehtäviänsä ja nykyistä tehtäväänsä siirtymäaikana osittain yhtäaikaisesti uuden tehtävän kanssa.

”On hienoa päästä jälleen toteuttamaan osaamistaan käytäntöön ja työmaille. Laajassa verkostossani on myös Päätoimija-konsernille tärkeitä yhteistyökumppaneita”, Ahti Junttila kertoo.

Rakennusliike Koivukoski hakee strategiassaan uutta kasvua. Ahti Junttilan tehtävänä on johtaa yritys vahvaan kasvuun myös maantieteellisesti.